9. Sınıf Öğrencilerimizin Okula Uyumunu Ölçmeye Yönelik Anket Uygulandı

9. Sınıf Öğrencilerimizin Okula Uyumunu Ölçmeye Yönelik Anket Uygulandı

26.10.2018 885

Öğrencilere toplamda 13 soru soruldu

1) Okulumu seviyorum- 66 öğrenci okulumu seviyorum maddesini,13 öğrenci ise nadiren sevdiğini belirtti.

2) Öğretmenler bizi anlayışla karşılıyor- 63 öğrenci öğretmenlerin kendilerini anlayışla karşıladıklarını,16 öğrenci ise nadiren karşıladıklarını belirtti.

3) Öğrencilerin istekleri dikkate alınıyor- 60 öğrenci isteklerinin dikkate alındığını, 19 öğrenci ise öğrenci isteklerinin ara sıra dikkate alındığını belirtti.

4) Okulda kendimi rahatça ifade edebiliyorum-65 öğrenci okulda kendini rahatça ifade edebildiğini, 14 öğrenci ise ara sıra kendini rahatça ifade edebildiğini belirtti.

5) Dersler seviyemize uygun şekilde anlatılmaktadır- 69 öğrenci derslerin seviyelerine uygun şekilde anlatıldığını,10 öğrenci ise nadiren derslerin seviyelerine uygun şekilde anlatıldığını belirtti.

6) Okul müdürümüzle iletişim kurabilirim- 65 öğrenci okul müdürüyle rahatça iletişim kurabildiğini,14 öğrenci ise ara sıra iletişim kurabildiğini belirtti.

7) Okul müdür yardımcımızla iletişim kurabilirim- 71 öğrenci okul müdür yardımcısı ile rahatça iletişim kurabildiğini, 8 öğrenci ise iletişimi ara sıra kurabildiğini belirtti.

8) Okulda problemler biliniyor ve çözümü için çaba sarf ediliyor- 66 öğrenci okulda problemlerin bilindiğini ve çözümü için çaba sarf edildiğini,13 öğrenci ise problemlerin nadiren belirlenip çözümü için çaba sarf edildiğini belirtti.

9) Öğretmenler samimi ve dinlemeye açıktır- 66 öğrenci öğretmenlerin samimi ve dinlemeye açık olduklarını,13 öğrencinin ise öğretmenlerin ara sıra samimi ve dinlemeye açık olduklarını belirtti.

10) Okul rehber öğretmenimi tanıyorum- 65 öğrenci okul rehber öğretmenini tanıdığını,14 öğrenci ise nadiren tanıdığını belirtti.

11) Rehber öğretmen problemlerimizle yakından ilgileniyor- 66 öğrenci rehber öğretmenin öğrenci problemleriyle yakından ilgilendiğini, 13 öğrenci ise ara sıra yakından ilgilendiğini belirtti.

12) Sınıf rehber öğretmenim problemlerimizle yakından ilgilenir- 71 öğrenci sınıf rehber öğretmenlerin öğrenci problemleriyle yakından ilgilendiğini, 8 öğrenci ise nadiren ilgilendiğini belirtti.

13) Sınıf rehber öğretmenimiz sınıfımızla yakından ilgilenir- 72 öğrenci sınıf rehber öğretmenleri sınıflarıyla yakından ilgilendiğini,7 öğrenci ise ara sıra ilgilendiğini belirtti

26-10-2018