İslamiyet İle Müşerref Olan Alman Asıllı Yusuf, Arkadaşları ile Beraber Okulumuzu Ziyaret Etti.

Okulumuz Öğrencileri Alman Asıllı Yusuf´a Tercüman Vasısatısyla Sorular Sordular. Yusuf İslamiyetin Güzelliklerini Fark Ettikten Sonra Müslüman Olduğunu ve Almış Olduğu Karardan Dolayı Pişmanlık Duymadığını Söyledi.

03.01.2019 629

Alman asıllı Yusuf İslamiyete girdikten sonra çevresinden çok tepki aldığını söyledi. Ama o Allah´ın bir lütfu olan İslamiyeti kabul ettikten sonra daha çok sevildiğini söyledi. Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Yusuf ve arkadaşlarını muhabbetle karşıladılar. Son olarak gelen misafirler Türkiye´de islamın bir şiarı olan ezanı camilerde işittikleri zaman çok duygulandıklarını ifade ettiler.

03-01-201903-01-201903-01-2019