Başarı Motivasyonu Motivasyon Başarıyı Tetikler

Son sınıf öğrencilerimize başarı ve motivasyon semineri verildi. Öğrencilerimize YKS´ye az bir zaman kaldığı için strese girmemeleri ve daha sık çalışabilmeleri için motivasyon aşılandı.

28.03.2019 842

12. sınıf öğrencilerimiz, zorlu bir yılın ardından YKS´ye az bir zaman kala ders çalışmayı bırakmamaları için cesaretlendirldi. Öğrencilerin bir çoğu bahar ayının gelmesi ve sınava az bir zaman kala ders çalışmayı bıraktıkları için bu seminerin öğrencilere faydası çok oldu. Öğrencilere bu zamana kadar çalıştıklarının karşılığını alacakları vaktin yaklaştığını ve kendilerini saldıkları taktirde bütün emeklerinin boşa gideceği anlatıldı. Son olarak öğrencilere başarılı olurlarsa motivasyonlarının artacağı ve motivasyonlarının iyi olduğu zaman ise başarılarının artacağı anlatıldı.

28-03-2019