Akademik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Okulumuz danışma kurulu 13.03.2019 tarihinde toplanarak 1. dönem akademik başarılarının genel değerlendirmesi yapıldı.

27.03.2019 569

Okulumuz akademik danışma kurulu toplantısı yapıldı.1. dönem öğrencilerin başarı ve derslere devam durumları değerlendirildi.Devamsızlığı fazla olan öğrencilerin ders başarılarında gerileme olduğu görüldü.Sınıf rehber öğretmenlerinin öğrencilerin okula devamını sağlaması için gerekli çalışmaları yapmasına değinildi. Ayrıca akademik başarılarının artırılmasına katkı sağlamak maksadıyla her hafta 12. sınıflarımızda yapılan TYT ve AYT denemelerinin devam etmesi kararlaştırıldı. Son olarak okulumuzda dört yıldır sürdürdüğümüz ve öğrencilerimize  her gün bir ders saati boyunca uygulanan ´´ Dostum Kitap Projesi´´nin devam etmesi kararlaştırıldı. Edebiyat öğretmenlerinin de her bir sınıfı haftada bir saat Z- Kütüphaneye götürerek kütüphanede kitap okumamanın sağlanması kararlaştırıldı.

27-03-2019